Μαξίμου: Πανικός Μητσοτάκη για λύση του «Μακεδονικού-Ταυτίζεται στο εσωτερικό, με τους επαγγελματίες πατριδοκάπηλους Σαμαρά, Γεωργιάδη

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος», τονίζει το γραφείο του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη για το Σκοπιανό. 

Και συνεχίζει:

Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά: και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση, και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα, λάθη καλείται να διορθώσει.

Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους.

Όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα. τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here