Δήθεν τεχνικοί της ΔΕΗ λήστεψαν ζευγάρι ηλικωμένων στο σπίτι τους στο Χολαργό

 

Οι ευγενικοί, ληστές εμφανίσθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ στο ηλικιωμένο ζευγάρι και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του διαμερίσματος στην οδό Βεντούρη στο Χολαργό, προφασιζόμενοι βλάβη.

Εκείνοι ανυποψίαστοι τους επέτρεψαν να εισέλθουν στην πολυκατοικία και στο διαμέρισμά τους

Οι δράστες κάνοντας δήθεν έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του διαμερίσματος, μετακίνησαν το ψυγείο του ζευγαριού προς τον πάγκο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν εκεί τον 73χρονο και τη σύζυγό του.

Οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τότε  ότι δεν επρόκειτο για τεχνικούς της ΔΕΗ αλλά για κακοποιους, αλλά αποφάσισαν να μην αντιδράσουν και συνέχισαν να προσποιούνται ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.

Όσο ο ένας ξάφριζε τα χρυσαφικά της οικογένειας από το υπνοδωμάτιο ο άλλος βρισκόταν με τους δυο ηλικιωμένους στην κουζίνα και συνέχιζε τον υποτιθέμενο έλεγχο στο ψυγείο τους. Μάλιστα κάποια στιγμή έφερε και καρέκλα στον ηλικιωμένο άντρα προκειμένου να μη στέκεται όρθιος μιας και η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη!

Φεύγοντας και αφού είχαν πάρει μαζί τους τα κοσμήματα, ζήτησαν και 50 ευρώ για τον κόπ τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο Ρομά άρπαξαν κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Τέλος να σημειωθεί πως οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here