Η Disneyland ζητά 45 Έλληνες για εργασία στο Παρίσι – Οι προϋποθέσεις

Σαράντα πέντε Έλληνες αναζητά η Disneyland του Παρισιού προκειμένου να καλύψουν αντίστοιχες θέσεις ως Parade Perfomers and Characters στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης. 

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Οι επιλαχόντες θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι, στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here