Βουλευτής της ΝΔ στα χνάρια της ΧΑ: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίσουν! (βίντεο)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ρατσιστικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη, ο οποίος αποκήρυξε από ψηφοφόρους του, τους Ρομά και τους κάλεσε να μην τον ξαναψηφίσουν! 

Η πρωτοφανής δήλωση του «γαλάζιου» βουλευτή, που δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει τη ρητοική μίσους που εκπέμπει η Χρυσή Αυγή απέναντι στους… εχθρούς, έγινε -τι ειρωνεία- στο πλαίσιο ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, με σκοπό την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικότητας.

Αναλυτικά ο Θανάσης Δαβάκης είπε:

“Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. (…) Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.

Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα”.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here