Κλείνουν αύριο οι πύλες του μετρό στο Σύνταγμα – Δευτέρα θα ανοίξουν για τις ώρες αιχμής

Κλεινουν οι πύλες του σταθμού «Σύνταγμα» την Κυριακή και απο Δευτέρας θα ανοίγουν για τις ώρες αιχμής, με προοπτική να κλείσουν εντελώς στις 15 Μαρτίου -ανοιχτές προς το παρόν οι πύλες ΑΜΕΑ και ανέργων

Ο ΟΟΣΑ σε ανακοινωσή του αναφέρει ότι οι επιβάτες πρέπει:

  • να έχουν εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card).
  • Να επικυρώνουν το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου.
  • Να επικυρώνουν το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας π.χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα», προκειμένου να εξέλθει από τον σταθμό «Σύνταγμα» οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο-κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα».

Στον σταθμό του Συντάγματος οι πύλες θα κλείσουν την Κυριακή 4 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ.

Από τη Δευτέρα  5 Μαρτίου  έως τις 10 Μαρτίου και από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου, οι πύλες στο σταθμό «Σύνταγμα» θα κλεινουν  εκτός των ωρών αιχμής (ώρες αιχμής θαρωρουνταοι οι 6:00-10:00 και 15:00 έως 19:00).

Η πύλη των ΑμεΑ στο «Σύνταγμα», η οποία χρησιμοποιείται για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ, θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 14 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Οργανισμός έχει εξαγγείλει το πλήρες κλείσιμο των πυλών σε 21 σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού έως τις 15 Μαρτίου.

Εκτός από τον σταθμό «Σύνταγμα», στις 11 Μαρτίου θα κλείσουν οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι», Εχουν επισης κλείσει οι πύλες στους σταθμούς  «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here