Απαράδεκτο bullying δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ προς βουλευτή – Θα σε καθαρίσω!!!

Ένας απαξιωτικός (για όλους και περισσότερο για τον δημοσιογράφο)  καβγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Τάκη Χατζή του ΣΚΑΙ  και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, όπου ο δημοσιογράφος έχασε πλήρως την ψυχραιμία του και έβρισε την βουλευτή ως…  άσχετη και ψεύτρα, απαράδεκτη, της είπε «εγώ θα σε καθαρίσω», «δεν ξέρεις τι λες»,  «ποια εισαι, χίλιες ψήφους πήρες»

Το κλίμα ήταν από την αρχή ηλεκτρισμένο καθώς ο δημοσιογράφος ήθελε να ρωτήσει για το Μακεδονικο και η Αυλωνίτου έκανε το λάθος να αρχίσει να μιλάει για την Novartis, θεωρώντας ότι γι αυτό την κάλεσαν. Οταν άρχισε να της μιλάει σαν δάσκαλος σε μαθητή το 1950 και να την βρίζει κανονικά, εκείνη απο πλευράς της δεν αποσύθηκε από τον απαξιωτικό διάλογο ως θα έπραττε ένας λογικός άνθρωπος (πολύ δε περισσότερο ένας πολιτικός) που τον προσβάλλουν τόσο άσχημα  δημοσιως. όμως, είπε και «αν δεν θέλετε, μη με ξανακαλέσετε»…..

Για να δικαιολογήσει το ξέσπασμά του ο δημοσιογράφος είπε ότι η βουλευτής δεν είχε γνώση της δικογραφίας και δεν έπρεπε να μιλά, λες και έχει κανείς όλη τη δικογραφία από το FBI ή έστω της Ελλαδιτσας, ή λες και ο ίδιος και όσοι μιλούν στις εκπομπές του κατά καιρούς  επι παντός επιστητού έχουν γνώση όλων  των θεμάτων για τα οποία καλούνται.

Οταν δε τελειώνει το αδιανόητο εξευτελιστικο τρίλεπτο, ο Χατζής απευθυνεται στους ακροατές του και τους λέει …..σας παρακαλώ μην την βριζετε, εγώ θα την ξανακαλέσω.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here