Νέα στοιχεία για τον Γιαβούζ Γιλμάζ-Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος;

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

 

 

Από σοβαρότατο πρόβλημα υγείας έπασχε ο Γιαβούζ Γιλμάζ, όπως αποκάλυψε το Πανεπιστήμιο Κεντ της Κωνσταντινούπολης. 

Ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού».

«Η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας», επισημαίνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

Ο πατέρας του Γιαβούζ, αρχηγός του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) που υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας, βρισκόταν στις ΗΠΑ, όταν έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό. Επέστρεψε αμέσως στην Κωστναντινούπολη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here