Νεκρός απο μέρες και φιμωμένος βρέθηκε 60χρονος σε ισόγειο στο Χαλάνδρι

Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι

Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνια, φιμωμένο και δεμένο, ενώ η σήψη ήταν τόσο προχωρημένη που οι αστυνομικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν καν αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναικα. Οπως εκτιμησε ομως με μια πρώτη εξέταση ο ιατροδικαστής, προκειται για άνδρα γύρω στα 60.

Οι περίοικοι αρχικά έλεγαν ότι στο σπίτι έμενε ένας άνδρας με μια Γεωργιανή οικιακή βοηθό, όμως μάλλον δεν ήταν έτσι τα πράγματα

Ο δικηγόρος στον ποίο ανήκει το σπίτι είπε τα εξής:

«Νοίκιασα το διαμέρισμα σε έναν 60χρονο Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών. Μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπα κανονικά και μου κατέβαλαν το ενοίκιο. Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο άντρας και μου είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, διότι σκοπεύει να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων. Από τότε, δεν τον είδα ξανά. Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Τη ρώτησα αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα ούτε εκείνον ούτε εκείνην. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here