Σακοράφα για ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

 

«Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.  Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βγάζει την Ελλάδα στο σφυρί και εκτιμά ότι θα λογοδοτήσει «παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας.

Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με «βαριά καρδιά», βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.

Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.

Τότε θα τα πούμε!»

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς μετά την απομακρυνση από το ταμείο υοδδν λσθος αναγνωρίζεται
    Και μου κάνει εντύπωση πώς τώρα μετά από χρόννια πρωτοφανούς κατρακύλας με τον Σύριζα και όταν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι προειδοποιούσαν για μια κατασττοφή του μεγέθους της μικρασιατικής σε οικονομικκό και δεν ξέρω σε λοιό άλλο στο μέλον, άνθρωποι σαν την Σακοράφα που σήκωσαν ένα λαό στα χέρια τους πού έκλαψε για τις επτυχ ίες της και που κ εκείνη βασίστηκε σ αυτό για να μπεί στην πολιτική να γκρινιάζουν τώρα και να κλαψουρίζουν για τις ολέθριες συνέπειες των επιλογών τους.Αλοίμονο στπν τόπο μας που οι μπροστάρηδές του πάντα κλαίνε εκ των υστέρων για το γάλα που εκείνοι έχυσαν
    Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να προχωρήσει μπροστά. Αλλά χωρίς όλυς αυτούς τους καιροσκόπους που δουλεύουν τον κοσμο για να παραμένουν πάντα μέσα στο παιχνίδι σε κάθε περίσταση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here