Ο Στραματσόνι στους παίκτες: «Ο διαιτητής δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για τα δικά μας λάθη»

Παρά την αρχική του αντίθεση στα σφυρίγματα του Μάνταλου μέσα στο παιχνίδι και την δυσαρέσκεια του στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Ξάνθη, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να κάνει τους παίκτες του να επικεντρώσουν στη δική τους απόδοση.

Αν και παραδέχθηκε πως η αποβολή του Ζέκα από τον Μάνταλο καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, ξεκαθάρισε ότι θεωρεί δικαιολογία την επίκληση της διαιτησίας ως παράγοντα της ήττας, τονίζοντας στους παικτες ότι υπέπεσαν σε σωρεία λαθών.

«Ξέρω ότι έχετε επηρεαστεί από τη διαιτησία και καταλαβαίνω το γιατί. Είναι λογικό όταν σφυρίζονται τέτοιες υποδείξεις να εκνευρίζεστε και είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε. Ο διαιτητής έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη, που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Όμως, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για τα δικά μας λάθη. Δεν παίξαμε σωστά και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε καλά» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια με τα λόγια του φρόντισε να καλύψει τον Ζέκα, ζητώντας παράλληλα αφοσίωση και ψυχραιμία για το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

«Θέλω να είμαστε πιο ήρεμοι γιατί δίνουμε δικαιώματα. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά εμείς πρέπει να προστατευτούμε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι» τόνισε ο 40χρονος τεχνικός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here