Οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου καταγγέλλουν τον Αχιλλέα Μπέο για τη νέα ομάδα Βόλος ΝΠΣ

Σε ανακοίνωσή τους με αφορμή της γέννησης του Ολυμπιακού Βόλου, σαν χθες, πριν από 80 χρόνια, οι Austrian Boys, ομάδα φιλάθλων, καταγγέλλουν την ίδρυση της νέας ομάδας στο Βόλο, αφήνοντας αιχμές κατά του Αχ. Μπέου, Δηλώνουν επίσης ξεκάθαρα πως όποιος βοηθήσει αυτή τη νέα ομάδα, τον Πανιώνιο Βόλου, όπως τον αποκαλούν, είναι ανεπιθύμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σαν σήμερα (σ.σ. χθες) πριν 80 χρόνια το 1937 οι Α. Πουργιάς, Βώβος, Σεκαράς, Βασιλικός, Αλεξάκης, Δουλίδης, Κατσάνος , Κωνσταντάς, Τσουράπας και Μαργαρίτης ίδρυσαν την ομάδα που λατρεύουμε και το καμάρι της Μαγνησίας τον Ολυμπιακό του Βόλου. Σήμερα το 2017 έφτασε αυτή η ομάδα να έχει φίλους σε όλο το κόσμο, έφτασε να έχει 4η γενιά οπαδών και να είναι κομμάτι των οικογενειών μας. Χρονιά πολλά Ολυμπιακέ του Βόλου μας. Εμείς κάποια μέρα θα φύγουμε από τη ζωή εσύ όμως θα είσαι εδώ ζωντανός και δυνατός να σε φροντίζουν οι γενναίες που μεγαλώνεις.

Σήμερα (σ.σ. χθες) εντελώς τυχαία έχουμε τα γεννητούρια του νέου θετού Πανιώνιου στην πόλη μας. Εμείς από την πλευρά μας τον καλώς ορίζουμε. Ο νέος Πανιώνιος Μαγνησίας, που τα κύτταρα του ανήκουν στην γνωστή κουστωδία όπου σημάδεψε με το χειρότερο τρόπο την ομάδα μας και τους οπαδούς μας, δηλώνουμε με χαρά να τον έχουμε αντίπαλο τη νέα χρονιά και την τελευταία του διότι όπως προκύπτει από την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι μια ομάδα φωτοβολίδα σαν τους Λύκους, το Λεωνίδιο και τα Ψαχνά.

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν έχουν ακόμη καταλάβει το πόλεμο που μας κάνει η κουστωδία, όποιος φίλαθλος δώσει τον παρών στον Πανιώνιο Μαγνησίας ή επιχειρηματίας της πόλης βοηθήσει με οποιαδήποτε τρόπο αυτό το συνονθύλευμα δεν έχει θέση ούτε στο γήπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός ούτε πουθενά στην ομάδα μας. Θα είναι μέρος της κουστωδίας και ανεπιθύμητος στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άσωτοι γιοι τέλειωσαν για μας.

Τέλος, τα χαιρετίσματα μας στα διαχρονικά εργαλεία της κουστωδίας που έχουν περάσει και από την ομάδα μας τους Τάκιδες και τους Αρβανίτιδες».

Φίλος του Αχ. Μπέου ο πρόεδρος της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βόλος ΝΠΣ»

Ο Ελληνοαμερικανός μετανάστης Γιώργος Σπυριδόπουλος είναι ο πρόεδρος της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βόλος Ν.Π.Σ.». Αυτοσυστήθηκε ως επενδυτής και φίλος του Αχ.Μπέου.
Ο κ. Σπυριδόπουλος σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως κατάγεται από την Πιερία. Όπως είπε η νέα ομάδα θα παίξει στο γήπεδο της Νεάπολης και πως στόχος του είναι η άνοδος της στη Γ΄Εθνική.
Προπονητής της ομάδας θα είναι η Τάκης Γκώνιας και Τεχνικός Διευθυντής ο Ακης Πέτρου, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης και στενός συνεργάτης του Αχ.Μπέου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here