Ο Πανιώνιος έφτιαξε φανέλα στέλνοντάς τη δώρο στον Ομπάμα (pic)

Ο Πανιώνιος έφτιαξε φανέλα για τον Μπαράκ Ομπάμα, την οποία έστειλε δώρο μέσω του Ελληνοαμερικανού συνεργάτη του Προέδρου των ΗΠΑ, Άλεξ Γιαννούλια. Μάλιστα, ο τελευταίος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου στο facebook υποστήριξε ότι «αν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν Έλληνας θα ήταν Πανιώνιος»!

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου για το δώρο που μου έκανε» σχολίασε ο Άλεξ Γιαννούλιας στενός συνεργάτης του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα Οικονομίας που βρίσκεται στην Αθήνα.

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα. Περήφανος για την Ελλάδα την χώρα μας, γιατί είναι μεγάλο πράγμα αυτή η επίσκεψη. Ελπίζω να βοηθήσει, δεν θα αλλάξει ο κόσμος σε μια μέρα, αλλά ελπίζω να βοηθήσει έστω και λίγο, προκειμένου να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Η μόνη λύση για να βγει η Ελλάδα από την δύσκολη θέση είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες. Αυτό όμως δεν γίνεται σε μια ημέρα χρειάζεται δουλειά».

Ο 40χρονος Ελληνοαμερικανός έδειξε να γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στην πρώην ομάδα του. «Ξέρω ότι ο Πανιώνιος αγωνίζεται στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Θέλω να ανέβει στην Α1, όπως παλιά και να πρωταγωνιστεί» δήλωσε ο Άλεξ Γιαννούλιας και πρόσθεσε: «Όταν κάποιος μου λέει την λέξη Πανιώνιος, το πρώτο που σκέφτομαι είναι οικογένεια. Όλοι οι φίλοι που έκανα στην Ελλάδα ήταν στον Πανιώνιο, πέρασα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου στην ομάδα και είμαι Πανιωνάρα!».

Όσον αφορά την γνωριμία του με τον Ομπάμα, είπε: «Τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα τον γνώρισα παίζοντας μπάσκετ πριν από 22 χρόνια. Παίζαμε μαζί και από τότε κρατάει και η φιλία μας. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με δυο λόγια θα έλεγα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Και αν ήταν Έλληνας θα ήταν Πανιώνιος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here