Μαξίμου για Μητσοτάκη: Εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων, συνήγορος ποινικών, αδίστακτος κι επικίνδυνος

Δριμεία προσωπική επίθεση στο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η κυβέρνηση, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ.

«Η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία», αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

«Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα.», καταλήγει η κυβερνητική ανακοινωση,

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Και συνεχίζει:

Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here