Κι άλλη αποχώρηση από το ΣΚΑΙ

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχώρησε από το κανάλι και σχετικη ανακοίνωση του καναλιου αναφέρει:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση μέσα σε ένα μήνα. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Βασίλη Λυριντζή, συμπαρουσιαστή της «Πρωϊνής Γραμμής»,  και του αρχισυντάκτη της, Στρατή Τριλίκη

Για τον Λυριτζή φήμες αναφέρουν ότι θεώρησε απαράδεκτη νέα μειωση μισθού στα 1.500 ευρώ, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Αλλες φήμες θέλουν τους δυο αποχωρήσαντες να πηγαινουν στην ΕΡΤ

Πιθανόν οι οικονομικές αλλαγές που κάνει ο ΣΚΑΙ  εν όψει του συνεταιρισμου του με το ΣΤΑΡ αλλά και με το Μέγκα και στο πλαισιο περικοπών σε αριθμο εργαζομένων, να έκαναν το σταθμό να προτείνει μεγάλο περιορισμό αμοιβής και στον Κιμπουρόπουλο, οπότε ο τελευταίος δεν δέχτηκε. Ομως δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες για τα αίτια της αποχώρησης

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποχωρεί, επειδή πηγαίνει σε ανώτατη θέση στη διοίκησή του σταθμού  η Εύης Κουτσαυτάκη, η οποία συνεργαζοταν μέχρι τώρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Αλτερ Εγκο.

Μαζί με τον Κ. Κιμπουρόπουλο αναχωρεί κατά πάσα πιθανότητα και ο νομικός σύμβουλος του ΣΚΑΙ  Κωστής Φιλιππόπουλος

Αλλες πληροφορίες επίσης ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι αιτία της απομακρυνσης ήταν ότι δυσαρεστήθηκε το κανάλι επειδο ο Κιμπουροπουλος εκλεισε ασύμφορη συμφωνία με το τουρκικο Survivor

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here