Φοβερό ξέσπασμα Κασάμι: «Ο διαιτητής ήταν γελοίος, δεν έχει αρχ…α»

Σφοδρή επίθεση του Κασάμι εναντίον του διαιτητή Καλογερόπουλου για τα σφυρίγματά του και τις αποβολές των Μποτία και Μιλιβόγεβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο διεθνής Ελβετός μέσος δεν δίστασε να αναφερθεί και στους φιλάθλους της «Ένωσης» τονίζοντας πως «πανηγύριζαν λες και πήραν το πρωτάθλημα»!

Ο Κασάμι μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε: «Είδατε όλοι τι συνέβη σήμερα. Είναι ντροπή! Όπου πηγαίνουμε λένε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με τον διαιτητή. Και είδατε σήμερα πώς μας κέρδισαν. Μόνο έτσι μπορούσε να μας κερδίσει η ΑΕΚ. Είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω μας. Δεν μπορούσε να μας κερδίσει αλλιώς.

Ο διαιτητής ήταν γελοίος. Μου έγινε μαρκάρισμα από πίσω και δεν έδωσε τη γα%@νη κόκκινη. Ούτε κίτρινη δεν έδωσε! Και αμέσως μετά έδωσε την αποβολή στον Μποτία. Και δεν είχε τα αρχ…α να πάρει πάνω του την ευθύνη. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε: «Ήταν τελευταίος παίκτης; Ήταν τελευταίος;».

Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που παίζω με 9 παίκτες. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά ήταν δύσκολο. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε φάσεις, αλλά τι μπορείς να κάνεις με 9 παίκτες.

Εμείς θα σηκώσουμε το τρόπαιο σε 2-3 εβδομάδες. Τότε θα είναι ωραίο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να το δουν. Σήμερα πανηγύρισαν οι αντίπαλοί μας σαν να κέρδισαν το πρωτάθλημα. Αλλά στο τέλος εμείς θα σηκώσουμε το πραγματικό πρωτάθλημα. Εύχομαι στο μέλλον και στην ΑΕΚ να το πάρουν, για να δούνε πώς είναι να παίρνεις έναν πραγματικό τίτλο».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here