Επίλεκτος: Αίτηση στη ΡΑΕ για άδεια ενέργειας

Toυ ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Η εταιρεία Επίλεκτος της οικογένειας Δοντά, κατέθεσε αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τη χορήγηση άδειας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 30 μεγαβάτ και ισχύος 20 ετών.

H εταιρεία που δραστηριοποιείται παραδοσιακά στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας με την εμπορία εκκοκκισμένου βάμβακος  και την παραγωγή νημάτων, προσπαθεί εδώ και χρόνια να επεκτεθεί στον κλάδο της ενέργειας με τις θυγατρικές ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ,SELECTED VOLT ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΦΑΡΣΑΛΑ που δραστηριοποιούνται στη λειτουργία μονάδων παραγωγής φωτοβολταικών, στην παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή μη και την συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας.
Η εταιρεία κατέθεσε αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τη χορήγηση άδειας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 30 μεγαβάτ και ισχύος 20 ετών.
Με την λήψη της άδειας, ο όμιλος Eπίλεκτος μέσω των θυγατρικών θα μπορεί και να συμμετέχει στις δημοπρασίες τύπου ΝΟΜΕ ώστε να τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια τις βιομηχανικές μονάδες του ομίλου.

Πηγή: MarketFair

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here