Επιχειρηματίας -που είχε ασχοληθεί και με τα κοινά- πυροβόλησε την πρώην συζυγό του και τον αδελφό της

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Ενας 44χρονος επιχειρηματίας του Αγρινίου ο οποίος στο παρελθόν είχε υπάρξει και αιρετός στην τοπική αυτοδιοικηση, πυροβόλησε με καραμπίνα σήμερα τα ξημερώματα εναντίον της πρώην συζύγου του και του αδελφου της στο Παναιτώλιο Αγρινίου.

Η 37χρονη γυναίκα δεν έπαθε τίποτα, αλλά ο 28χρονος αδελφός της τραυματίσθηκε και διακομισθηκε στο νοσοκομειου του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίσθηκε στο αυτί και δεν διατρέχει κινδυνο ζωής. (Κατά σατανική ή μάλλον ευτυχή σύμπτωση σε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό στην Αθήνα λίγες ώρες πριν, πάλι με πυροβολισμούς, η μόνη τραυματίας χτυπήθηκε κι εκείνη στο αυτί…)

Για τα αίτια του αιματηρού περιστατικού, διεξάγεται έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, αλλά γίνονται αναφορές γενικώς σε «οικογενειακά και πιθανόν οικονομικά ζητήματα»

Ο 44χρονος αναζητείται και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοχρησία.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here