Φ. Παντιώρα: Θλίψη για την ξενοφοβική στάση της ΝΔ

 

Απάντηση στην ακραία συντηρητική και ξενοφοβική δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ταυτίζεται με τις πιο μαύρες, ακροδεξιές φωνές στην ΕΕ, έδωσε με ανάρτησή της στο facebook, η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα.

Αναφέρει στην δήλωσή-απάντησή της η κ. Παντιώρα:

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε σημερινή της δήλωση για το προσφυγικό, ενώ δήθεν υπερασπίζεται μια ευρωπαϊκή λύση, ταυτόχρονα ζητά κλειστά κέντρα κράτησης και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι άνοιξε τα σύνορα…

Μήπως θέλει η ΝΔ να μας πει ευθέως πως θα αντιμετώπιζε τους κατατρεγμένους από τον πόλεμο και ανέχεια ανθρώπους που έφτασαν στην χώρα μας; Θλίψη και μόνο θλίψη για τέτοιες ατυχείς δηλώσεις που ταυτίζονται με τις πιο ακραίες ξενοφοβικές πολιτικές.

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν σήκωσε φράχτες. Διαχειρίστηκε και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το προσφυγικό με αλληλεγγύη και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Λέξεις, μάλλον άγνωστες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είμαστε στη διάθεση της ΝΔ, για την παράδοση δωρεάν εντατικών μαθημάτων σχετικά με τις δράσεις της ελληνικής πολιτείας στο ζήτημα αυτό και τη στάση αλληλεγγύης που επέδειξε ο απλός κόσμος, τα τελευταία τρία χρόνια.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here