Εξω από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τα γραφεία της Motor Oil και του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, πραγματοποιούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega Channel.

Οι. 420 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες και πλέον αντιμετωπίζουν το φάσμα του «μαύρου» αφού οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταθέσει αίτηση αδειοδότησης για το Mega.

Το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο, αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης.

Σύμφωνα με το zoornalistas, oι κινητοποιήσεις γίνονται την ώρα που στον τηλεοπτικό σταθμό Mega προβάλονται καινούργιες (τούρκικες) σειρές.

Μάλιστα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Mαρινάκη υπάρχει ολοσέλιδη διαφήμιση της νέας τουρκικής σειράς Meryem που προβάλεται από σήμερα και κάθε απόγευμα στις 6 στο Mega. Θυμίζουμε ότι ο Μαρινάκης προ ημερών, στη συνάντηση με τους εργαζόμενους του καναλιού, είχε πει «με ενδιαφέρει το MEGA, o αγώνας δεν έχει λήξει».

Και φυσικά τα έσοδα από τις διαφημίσεις εξακολουθούν να μπαίνουν στα ταμεία του καναλιού – όχι όμως και στις τσέπες των εργαζομένων.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here