Συνδέουν ληστεία «Υφαντή» και «Γερμανού» -χειρουργούνται οι τραυματίες

Για  συμμορία σκληρών ποινικών με βαρύ οπλισμό κάνει λόγω ανεπίσημα η αστυνομία όσον αφορά τη ληστεία στου «Υφαντή», συνδέοντάς την με του «Γερμανού» (την περασμένη Παρασκευή στην Πεύκη), επειδή

*οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις έφεραν βαρύ οπλισμό

*δεν δίστασαν να πυροβολήσουν (στα πόδια όμως)

*πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικων

Εν τω μεταξύ για άλλη μια φορά οι αστυνομικοι που καταδίωκαν τους ληστές προδόθηκαν απο τα απαρχαιωμένα συστήματα ενδοεπικοινωνίας και ενω καλούσαν για ενισχύσεις δεν τους άκουγε κανεις….

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το ΚΑΤ

«Ο ασθενής Χαράλαμπος Υφαντής, 70 ετών φέρει διαμπερές τραύμα πυροβόλου όπλου στο περιφερικό τμήμα του αριστερού μηριαίου με ενδαρθρικό κάταγμα του έσω μηριαίου κονδύλου. Επίσης, φέρει διαμπερές τραύμα δεξιού ποδός, από πυροβόλο όπλο, με συνοδά κατάγματα 1ου και 2ου και μεταταρσίων και των φαλάγγων του 3ου δακτύλου. Θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία της περιοχής των τραυμάτων έτσι ώστε να καθοριστεί το είδος της χειρουργικής επέμβασης στην οποία ενδεχομένως θα υποβληθεί».

Ο ασθενής Κωνσταντίνος Υφαντής, 41 ετών φέρει διαμπερές τραύμα απο πυροβόλο όπλο στο ύψος του έξω μηριαίου κονδύλου χωρίς συντριβή της αρθρικής επιφανείας αυτού. Το Εξερχόμενο βλήμα επέφερε συντριπτικό κάταγμα του άνω τριτημορίου της αριστερής κνήμης. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σταθεροποίησης των καταγμάτων της κνήμης το επόμενο 48ωρο».

Οι ασθενείς είναι αιμοδυναμικά σταθεροί, δεν έχουν αγγειακή και νευρολογική βλάβη και θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι στην Γ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου μας»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here