Το νέο σάιτ της Πλεύσης Ελευθερίας και η αναζήτηση «ληστή τραπεζών»-Χιούμορ και πολιτική επικοινωνία από ..Μελανσόν-Τι λέει η Ζωή

Ενα πολιτικό τρικ, ένα κόλπο πολιτικής επικοινωνίας, χρησιμοποιεί στη νέα επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»,με επικεφαλής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, το κόμμα καλεί τα μέλη και όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τη δραση του, να δηλώσουν τα ενδιαφέρονται και τις δραστηριότητες με τις οποίεςμπορούν να ασχοληθούν.

Ανάμεσα σε πολλές ιδιόττες, όπως μάγειρας, δικηγόρος ή  «παρακολούθηση ραδιοφώνου και τηλεόρασης», που επίσης είναι περίεργη, υπάρχει και η αναζητούμενη δεξιότητα «ληστής τραπεζών»!

Ζωή Κωνσταντοπούλου - ερωτηματολόγιο - ληστής τραπεζών

Τι λέει η Ζωή

Μετά την αρχική αναστάτωση και τη συνήθη βιασύνη πολλών ΜΜΕ να θέσουν ερωτήματα και να βγάλουν συμπεράσματα, την απάντηση την έδωσε η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά έγραψε στο facebook την γνωστή ατάκα του Μπρέχτ:

Μας συγχωρείτε για την παρανόηση.
Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών.
Δε θέλουμε τέτοιους.

“Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;”
(Bertolt Brecht, Όπερα της Πεντάρας)

Και συνέχισε με δήλωση της στον ΑΝΤ1:

Οπως είπε, «είμαστε ένοχοι» και αποκάλυψε ότι έκλεψαν την ιδέα από το αντίστοιχο σάιτ του Μελανσόν στη Γαλλία, που η ομάδα του τους εκπαίδευσε στο νέο σάιτ επικοινωνίας και αυτοργάνωσης πολιτών, της Πλεύσης Ελευθερία.

Ο ψευτοσυντηρητισμός εκείνων που σοκάρονται από τον ληστή τραπεζών αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του από τη μεγάλη ληστεία που γίνεται στα σπίτια των πολιτών από της τράπεζες με τους πλειστηριασμούς, δεν μας αφορά.

Υποσχέθηκε μάλιστα τα μέλη να συνεχίσουν με χιούμορ και χαμόγελο να συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και και σοβαρά γι αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Εδωσε μάλιστα ραντεβού την Τετάρτη, στα ειρηνοδικεία για τους πλειστηριασμούς.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here