Ζωή: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί

«Όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής δρουν υπέρ της υποταγής», σημειώνει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που αναρτήθηκε στο freedomtv.gr η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή το συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό.

«Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσει δεν είναι φασίστες κι εθνικιστές όπως τους παρουσιάζει η υποτελής κυβέρνηση. Η μητέρα σου, ο πατέρας σου που πήγε, εσύ που πήγες ή που θέλησες να πας, εσύ που θες να πας στο συλλαλητήριο της Αθήνας δεν είσαι φασίστας, επειδή δηλώνεις την αγωνία σου και διαδηλώνεις για την πατρίδα σου», αναφέρει.

Δηλώνοντας τη στήριξή της στο συλλαλητήριο σημειώνει ότι «αφορά τους αριστερούς που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κλείνει το μήνυμά της με την ευχή «η πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο. Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν, αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια. Μόνο με διεκδίκηση θα ξαναϋπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας. Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here