Παραιτήθηκε ο Ζωγράφος-«Συκοφαντικά όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ» δήλωσε

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Υπό το βάρος των τηλεφωνικών του συνομιλιών, που βγήκαν στην επιφάνεια ο Χριστόφορος Ζωγράφος παραιτήθηκε από τη θέση του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και, όπως δήλωσε, σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Σε γραπτή του δήλωση, που διένειμε στον Τύπο, επισημαίνει:

«Σε σχέση με όσα συκοφαντικά μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό SKAI και διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, αναφορικά με τηλεφωνικές συνομιλίες μου, δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών, όπως μεταδόθηκαν αμφισβητώντας τη γνησιότητά τους. Όμως από ευθιξία και προκειμένου να προστατεύσω το κύρος της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, θέτω την παραίτησή μου στην κρίση της. Δυστυχώς μετά την απόπειρα φυσικής μου εξόντωσης, ακολουθεί δεύτερη επίθεση με σκοπό τη φυσική και ηθική μου εξόντωση. Δηλώνω ρητά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά των σκευωρών.

ΑΘΗΝΑ 26-5-2015

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ»

Ο δικηγόρος του πρώην διαιτητή έκανε λόγο για «κακουργήματα», που έχουν διαπραχθεί, υπονοώντας ότι καταστρατηγήθηκε ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων, καθώς οι συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν ήταν προϊόντα τηλεφωνικών υποκλοπών. «Θα πρότεινα να υπάρξει μεγάλη επιφύλαξη, απέναντι στις μεθοδεύσεις και την σκευωρία, που τελείται εις βάρος του κ. Ζωγράφου» κατέληξε.

Σχετικά με την παραίτηση του κ Ζωγράφου θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ Καραμελίδης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here