Ζωή: Καταγγέλλει απόπειρα εξαγοράς προσώπων, υπόγειες και δημόσιες επιθέσεις

Με μια περιληπτική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρεται στη επώνυμη καταγγελία στελέχους και μιλά για προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και υπόγεια και δημόσια επίθεση που δέχεται εδώ και μήνες.

Η ανάρτηση της προκάλεσε ανταπαντήσεις ενώ η ίδια υπόσχεται συνέχεια και αναλυτική περιγραφή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζωής:

Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά.

Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες.
Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό.

Σε αυτό που καταγγείλαμε. Σε αυτό που ξεκινήσαμε. Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή. Για να το τελειώσουμε.

H σημερινή ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Facebook:

https://el-gr.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση στο Facebook, στις 30/12/2016:

https://el-gr.facebook.com/diamantis.karanastasis/posts/10154950485218631

Πως σχολίασε την ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Δέσποινα Κουτσούμπα, που εμπλέκεται στην καταγγελία:

Χτες το πρωί η εφημερίδα Μακελειό κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδη προτροπή «Ενωθείτε και συντρίψτε τους μαζί με το στρατό». Την προτροπή απηύθυνε στους εξής εικονιζόμενους: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φαήλο Κρανιδιώτη, Ηλία Κασιδιάρη.
Έχουν περάσει πάνω από 28 ώρες και δεν έχει βγει ούτε μια καταγγελία ούτε μια δήλωση διαφοροποίησης από την Πλεύση Ελευθερίας ή από την ίδια την Ζ. Κωνσταντοπούλου για τη συσχέτισή της με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Ηλία Κασιδιάρη.
Κι όμως, μόλις πριν λίγο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να αναπαράγει ξανά (η πρώτη φορά ήταν στις 30/12) μια συκοφαντική, βρώμικη, κίτρινη και ψευδή ανάρτηση εναντίον μου (που εμπλέκει και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ), παρότι εδώ και πολλές μέρες έχω παρουσιάσει και τα στοιχεία που αποδεικνύουν το ψέμα (προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην αναπαράγω τις συκοφαντίες, το ξεκατίνιασμα ή την εικόνα σήψης που επέλεξαν να διακινήσουν, εμπλέκοντάς με) και περιμένω μια αποκατάσταση και μια συγνώμη -όπως θα αντιστοιχούσε στην «Δικαιοσύνη» που υποτίθεται ότι έχει ως προμετωπίδα.
Προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες. Μόνο που αυτά είναι πολιτικές προτεραιότητες κι επιλογές.
Το όλο θέμα είναι αμιγώς πολιτικό, και οι εξηγήσεις είναι πολιτικές, ακόμη κι αν τα υποκείμενά τους δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική με θέσεις αλλά με προσωπικές επιθέσεις. Είναι κρίμα για έναν χώρο που αντιστάθηκε στη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει τέτοιες παθογένειες και τέτοιες λογικές απεύθυνσης (κι ακόμη πιο κρίμα είναι να εμπλέκει κι άλλους σε αυτό τον βούρκο, χωρίς καν τη συμμετοχή μας), αλλά η έλλειψη πολιτικών θέσεων και η έλλειψη πολιτικοποίησης σε συλλογικές διαδικασίες του κινήματος, εκεί οδηγούν.

(Όσοι με παρακολουθείτε εδώ, ξέρετε ότι ουδέποτε σχολίασα ή έγραψα κάτι επικριτικό για την Πλεύση Ελευθερίας. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε ούτε κάτι να ενώσουμε, άλλο αστική πολιτική κι άλλο αριστερή πολιτική, σε άλλο ακροατήριο ήθελε να απευθυνθεί η Πλεύση, προσωπικώς θεωρώ ότι μετά το 2015 οποιοσδήποτε δεν προετοιμάζει τον κόσμο για την αναγκαία σύγκρουση με την ΕΕ δεν βοηθάει το κίνημα ούτε την απαλλαγή μας από τα μνημόνια. Επίσης, για να σας προλάβω, θεωρώ -καταναγκαστικά όμως- ότι κανένα πολιτικό ζήτημα δε λύνεται με αγωγές και προσωπικές μηνύσεις και το χω επαναλάβει σε κάθε περίπτωση που αφορά άλλους. Δεν θα το αλλάξω επειδή τώρα αφορά εμένα).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here