Ζευγάρι πήδηξε απο το μπαλκόνι μετά απο καβγά και έσπασαν χέρια και πλευρά

Για δεύτερη φορά στο Πήλιο καβγάς ζευγαριου καταλήγει σε εθελοντική «εκπαραθύρωση» απο το μπαλκόνι

Την προηγούμενη φορά η γυναίκα κλείδωσε τον άνδρα στο δωμάτιο κι αυτός θυμωμένος πήδηξε απο το μπαλκόνι του πρώτου, υφιστάμενος ήπια τραύματα.

Αυτή τη φορά ομως πήδηξαν και οι δυο και το μπαλκονι ήταν λιγο ψηλοτερα απο ό,τι του προηγουμένου επεισοδίου, οπότε κατέληξαν με κατάγματα στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι είχε καταλυσει στην Πορταριά για  Χριστουγεννιάτικες διακοπές αλλά όταν γύρισε στο δωμάτιο  σχετικά μεθυσμένο χτες,  ένας τρικούβερτος καβγάς, επειδη ο ανδρας είδε «ύποπτα μηνύματα» στο κινητό της γυναίκας. Πάνω στον καβγά η γυναικα -άγνωστο γιατί- πήδησε απο το μπαλκόνι κι εκείνος, για λογους που δεν μπορουμε να κατανοήσουμε, πηδηξε αμέσως κι αυτός. Προκειται για έναν 34χρονο από τη Θεσσαλονίκη και μία 33χρονη από την Καρδίτσα, εκ των οποίων εκείνη υπέστη κακώσεις στην πλάτη και εκεινος έσπασε το πόδι του.

Πανικόβλητοι  απο τις κραυγές πονου και των δυο στις 5 σημερα τα χαράματα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν το ζευγάρι  Τώρα  νοσηλεύονται και οι δυο στο  «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου

Δεν υπέβαλε μηνύσεις κανένας απο τους δυο, οποτε ποινικό αδίκημα δεν υφίσταται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here