Ζευγάρι Τούρκων δασκάλων με τα παιδιά τους πνίγηκαν στον Έβρο – Διώκονταν οι γονείς από τον Ερντογάν

Μια δασκάλα 37 ετών, ο 39χρονος σύζυγός της (δάσκαλος επίσης)  και οι δύο γιοί τους -3 και 10 ετών αντιστοιχα – είναι κατά πάα πιθανοτητα  μεταξύ των δέκα θυμάτων της ανατροπής πλωτου μέσου στον Έβρο, στη προσπάθεια των επιβαινόντων να φτάσουν στην Ελλάδα.

Στην βάρκα φέρονται να επέβαιναν δέκα άτομα και σύμφωνα με τουρκικά μέσα εημέρωσης μεταξυ αυτών ήταν και  ζευγάρι που διώκετο από το καθεστως Ερντογάν -μαζί είχαν και τα παιδιά τους. Ο πατέρας είχε φυλακισθεί για 11 μήνες μετά το πραξικοπημα (άσκαλος Αγγλικων) και η μητέρα είχε απολυθεί (δασκάλα Τουρκικων) Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί νεκροί τα παιδιά και η μητέρα.

Το μικρό σκάφος ανατράπηκε στον Έβρο, στην περιοχή που ανήκει στην Τουρκία

.

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε τουρκικά μέσα

Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες στο μικρό σκάφος που ανατάπηκε επέβαινεάλλο ένα ζευγάρι με το ηλικιας 2,5 ετών παιδί τους

Το άψυχο σώμα του 10χρονου αγοριού βρέθηκε στην όχθη του Έβρου κοντά στου μικρου αδελφού του και λίγο πιο πέρα βρέθηκε νεκρή και η μητέρα τους. Εξακολουθουν να αγνοούνται περίπου επτά άτομα και γίνονται έρευνες τόσο από τουρκικής όσο και απο ελληνικής πλευράς.

Ο Εβρος σε πολλά σημεία του έχει υπολογίσιμο πλάτος και καθώς έχει «ανοιγματα» ειναι εκτεθειμενος στην κακοκαιρία

Οι πρόσφυγες ή κατατρεγμένοι Τουρκοι είχαν ξεκινήσει από την Αδριανούπολη

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here