Ζάκυνθος: Με 19 σφαίρες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία- Ποια ήταν η μοιραία

Με 19 σφαίρες οι εκτελεστές «γάζωσαν» τον επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στις 7 Μαΐου μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, σύμφωνα με το πόρισμας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα, με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον είχε το αποτέλεσμα της νεκροτομής καθώς μία ήταν η σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία. Πρόκειται για βολίδα, η οποία εισήλθε στο σώμα του 54χρονου από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκότσης, δήλωσε: «Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα.

Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα. Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας».

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των διωκτικών αρχών για να εντοπίσουν το συντομότερο δυνατόν τους δολοφόνουςτου επιχειρηματία, προκειμένου να αποκαλύψουν τις ταυτότητες τους, καθώς και όλο το σχέδιο της καλοστημένης τους επίθεσης.

Η ταυτοποίηση των δραστών αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την αστυνομία, καθώς πριν από ένα χρόνο στην δολοφονική επίθεση στον Άγιο Σώστη κατά την οποία έχασε την ζωή της η 37χρονη σύζυγος του επιχειρηματία, η έρευνα δεν απέφερε καρπούς.

Πληροφορίες: imerazante.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here