Ζ. Κωνσταντοπούλου: ΜΜΕ διαπλοκής καταδυναστεύουν ως ερπύστριες τον λαό

Πυρά κατά των διαπλεκόμενων ΜΜΕ για το ρόλο που διαδραματίζουν υπέρ του μνημονίου εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

«Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό», τόνισε χαρακτηριστικά για να αναφερθεί στη συνέχεια ονομαστικά στον δημοσιογράφο του MEGA Γιάννη Πρετεντέρη , ο οποίος  έχει παραδεχθεί πως έλεγε ότι το χρέος είναι βιώσιμο, αν και γνώριζε ότι δεν είναι.

«Οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου, πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την  ώρα που τα ΜΜΕ για την διαφημιστική δαπάνη δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρο», επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου από το ΣΚΑΙ  για την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές  και αν συμφωνεί να μην πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ, η πρόεδρος της Βουλής απάντησε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί, οι άλλοι, οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας».

Πρόσθεσε μάλιστα  πως «όταν κατατίθενται τέτοια πορίσματα όπως της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις».

«Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΪ, έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη και το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση», ανέφερε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here