Υβριστική επίθεση Πέτσα κατά ΣΥΡΙΖΑ-Κουμουνδούρου: Το κρίσιμο ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Γιατί 8 μήνες δεν ζήτησε κυρώσεις κατά Τουρκίας;

Με υβριστική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδοντας του μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, χωρίς να απαντήσει στο ερώτησμα για δεν ζήτησε τόο καιρό κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Το κόμμα της ΝΔ που ως αντιπολίτευση, εκμεταλλεύθηκε με τον πιό χυδαίο τρόπο τα ακραία λαικιστικά και εθνικιστικά αντακλαστικά της κοινωνίας στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, έχει το θράσος να μιλά για μικροπολιτική στα εθνικά θέματα!!!

Και όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο κρίσιμο ερώτημα γιατί καθυστέρησε 8 μήνες να ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, δεν δίνει καμία απολύτως απάντηση!!!

Η ανακοίνωση Πέτσα

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μικροπολιτική, με αφορμή ανακοίνωση για το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί¨.

Ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι «ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας» και καταλήγει:

«Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την “ενεργητική εξωτερική πολιτική” τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν».

Στον κ. Πέτσα απάντησε με σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 

Όσους υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ κι αν επιστρατεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: γιατί δεν έχει θέσει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και περισσότερους από οκτώ μήνες;, αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here