Ύστερα από ένα χρόνο, άνοιξαν στη Νέα Υόρκη τα σινεμά

Από αυτό το σαββατοκύριακο ανοίγουν οι κινηματογράφοι της Νέας Υόρκης, έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο που παρέμειναν κλειστοί λόγω της πανδημίας.

Τους πρώτους θεατές της νέας ταινίας τους υποδέχθηκε χθες Παρασκευή στην πλατεία Λίνκολν ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός Λίαμ Νίσον, και θα γιορτάσει μαζί τους την έναρξη λειτουργίας των σινεμά, κάνοντας και τους αναγκαίους παραλληλισμούς του υγειονομικού πολέμου που ζούμε σήμερα με την κατάσταση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε η αμερικανική μεγαλούπολη ήταν από τις περιοχές των ΗΠΑ που επλήγησαν περισσότερο από τον κορονοϊό, με χιλιάδες νεκρούς.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Marksman», ο οποίος έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19 θα ευχαρίστησε προσωπικά τους θεατές που παρακολουθούσαν την πιο πρόσφατη ταινία δράσης, στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο.

«Αυτό πρέπει να καταγραφεί» δήλωσε. «Θα είναι ωραίο να καλωσορίζω τους ανθρώπους. Νομίζω ότι η μετάβαση στον κινηματογράφο είναι λίγο ιερή εμπειρία. Ένιωθα έτσι από τότε που ήμουν παιδί» τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here