Υπουργείο Παιδείας: Εχει…λύσει όλα τα άλλα θέματα και τώρα ασχολείται με τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών!!

Τέτοια προνοητικότητα και τέτοια ταχύτητα!! Μπράβο.

Ενώ γυμνάσια και λύκεια  συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία εξ αποστάσεως. Ενώ στα δημοτικά σχολεία τα μαθήματα γίνονται με 25 και 26 μαθητές ανά τμήμα και με μοναδικό μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού, τα ανοιχτά παράθυρα, τι είναι αυτό που «πονοκεφαλιάζει» τώρα την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας;  Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών!   

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του που απέστειλε σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενημερώνει με ποιο τρόπο θα εορταστεί η γιορτή των Τριων Ιεραρχών!!

Η εγκύκλιος που υπογράφει η νέα υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Mακρή αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες. Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα, στην περιοχή, υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid 19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας».

Ευτυχώς γιατί είχαμε μια αγωνία….

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here