Υπόθεση Λιγνάδη: Αποχωρεί χορηγός από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Σάλο προκάλεσε η παρουσιάστρια Τατιάνας Στεφανίδου με τα όσα ανέφερε προ ημερών για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας για το πώς πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μετά τις δηλώσεις προκλήθηκε κύμα αντιδράσεων στα social media, με χρήστες να κατηγορούν την γνωστή παρουσιάστρια για «ξέπλυμα» του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, μία εταιρεία χορηγός της εκπομπής ήδη αντέδρασε και ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία προς την εκπομπή. Πρόκειται για τη Nak Shoes η οποία απαντώντας σε χρήστες στο facebook σημείωσε: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Σχόλιο στο Facebook
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here