Υπόθεση Λιγνάδη: Αντί Μενδώνη παραιτήθηκε ο Ταραντίλης-Σε δίνη η κυβέρνηση για τα ψέματα συγκάλυψης

Tην παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους! Ωστόσο όλοι ξέρουν είναι η πρώτη παρενέργεια της υπόθεσης Λιγνάδη και των κυβερνητικών χειρισμών συγκάλυψης. 

Ο κ. Ταρατντίλης είχε εκτεθεί πριν λίγες ημέρες  όταν είχε δηλώσεις ότι ο Λιγνάδης παραιτήθηκε για..προσωπικούς λόγους και η παραίτηση του έγινε δεκτή. Ομως λίγες μέρες μετά, η ίδια η κυβέρνηση τον άδειασε δηλώνοντας οτι είχε ζητηθεί η παραίτηση από την υπουργό Πολιτισμού μετά τις καταγγελίες!!!

Οπως ήταν φυσικό, ο κ. Ταραντίλης ήταν φανερά εκτεθειμένος καθώς είπε ψέματα για να καλύψει τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση!

Ετσι, αντί να παραιτηθεί η κ Μενδώνη, παραιτήθηκε ο κ. Ταραντίλης!!!

Σε επιστολή που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη επικαλείται οικογενειακούς λόγους. Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου θα εκπληρώνει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η επιστολή του Χρήστου Ταραντίλη:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε υφυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,

Χρήστος Ταραντίλης»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here