Υποκρισία Στουρνάρα-Συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το δάνειο Πολάκη-Κουβέντα για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η είδηση ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το δάνειο των 100 χιλιάδων ευρώ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προκειμένου να… διερευνηθούν οι όροι νομιμότητας της χορήγησης του καταναλωτικού δανείου από την Attica Bank, εάν είναι αληθής, υποκρύπτει έναν προκατασκευασμένο φαρισαϊσμό και απροκάλυπτη επιλεκτική ευαισθησία. 

Ο κ. Στουρνάρας αντιδρά αλά κάρτ στα θέματα αυτά, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δείξει την ανάλογη ευαισθησία και άμεση αντίδραση στα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων καθώς και στον δανεισμό διαφόρων ΜΜΕ, που παίρνουν δάνεια εκ. ευρώ, ο θέος ξέρει με τι εγγυήσεις.

Και όλα αυτά τη στιγμή που η ίια η Αttica Bank σε ανακοίνωσή της για το δάνειο στον κ. Πολάκη  κάνει λόγο για «στοχοποιημένα δημοσιεύματα» και επισημαίνει πως πρόκειται για δύο «τυποποιημένα συνήθη δανειακά προϊόντα, που χορηγήθηκαν με την τήρηση όλων των εσωτερικών διαδικασιών, των χρηματοοικονομικών κανόνων και με επαρκείς εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις».»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here