Υπογράφηκε η συμφωνία Superleague-NOVA μέχρι το 2019

  Έπεσαν οι υπογραφές για την επέκταση της συμφωνίας της Super League με τη «NOVA» μέχρι το 2019 κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Στην κεντρική διαχείριση δεν μετέχουν τελικά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε, ότι η προηγούμενη συμφωνία είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

    Με βάση τη νέα συμφωνία προβλέπεται αύξηση των εσόδων για την Super League που θα αγγίξει τα 34.000.000 ευρώ. Στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής βρέθηκε ο πρόεδρος του ομίλου «Forthnet» κ. Πάνος Παπαδόπουλος και υπέγραψε την σχετική σύμβαση στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Super League κ. Γιώργο Μποροβήλο.

    Από πλευράς Παναθηναϊκού, δεν παρέστη εκπρόσωπός του στη συνεδρίαση, καθώς δεν έχει συμφωνήσει με την πρόταση, άρα δεν μετέχει στην κεντρική διαχείριση. Οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν μόνοι τους το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

   Όσο για τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους για την επέκταση του συμβολαίου με τη NOVA και μάλιστα εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής αλλά αποχώρησε λίγο πριν μπουν οι υπογραφές, δεν μετέχει επίσης στην κεντρική διαχείριση.

   Μετά τις υπογραφές η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

  1/ Εγκρίθηκε και υπογράφηκε από όλες τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League, πλην των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, η επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης της Super League με τη Forthnet για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19.

  2/ H επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού ADIDAS».

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο η Nova στηρίζει τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ελληνικές ομάδες έχουν καλά έσοδα από τη nova τόσα χρόνια . Μέχρι το 2019 θα βλέπουμε super league στη nova

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here