Υπογραφές στο διαδίκτυο για να παραμείνει η Ζωή πρόεδρος της Βουλής

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Με το ερώτημα ” αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά που ονειρευτήκαμε;”  φίλοι και υποστηρικτές της προέδρου της Βουλής , συλλέγουν  υπογραφές   στο Διαδίκτυο  προκειμένου να  μην κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως λέγεται ό,τι θα συμβεί.

Το κείμενο της εκστρατείας στο δικτυακό τόπο avaaz.org που εξηγεί το σκοπό της συλλογής υπογραφών έχει ως εξής:

«Με το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής θα γίνει η πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη ολομέλεια από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, καταπολεμά τη διαπλοκή, ανοίγει φακέλους με σκάνδαλα, παλεύει μόνη στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, διεκδικεί χωρίς βοήθεια από τους «συντρόφους” της τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας.

»Αντιμετωπίζει τον χλευασμό και δέχεται πρωτόγνωρη επίθεση ακριβώς επειδή επιτελεί το έργο της και παραμένει πιστή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και της Δημοκρατίας.

»Η πρώτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών, η Πρόεδρος της Βουλής, δέχεται αήθεις επιθέσεις ακριβώς επειδή κάνει αυτό που οφείλει. Δέχεται επίθεση επειδή ψήφισε παρών στην εξουσιοδότηση για τη διαπραγμάτευση, η οποία έφερε και το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών.Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καταγγέλουμε την πολιτική αλητεία όσων τη συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

»Αυτή είναι η Πρώτη Φορά Αριστερά που ονειρευτήκαμε»;

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here