ΥΠΕΞ σε ΝΔ-Κουμουτσάκο: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Είναι απορίας άξιον, μόλις πριν από δυο εβδομάδες ο τομεάρχης της ΝΔ, κ. Γ. Κουμουτσάκος, ενημερώθηκε επί σχεδόν τρεις ώρες από τον υπουργό Εξωτερικών, κ.Ν.Κοτζιά, για όλες τις εξελίξεις γύρω από το ονοματολογικό της πΓΔΜ, και τώρα διερωτάται δημοσίως, μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσε, τι περιλαμβάνουν οι διαπραγματεύσεις που κάνει η Αθήνα με τα Σκόπια;

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ με την οποία απαντά στη δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου. Και συνεχίζει το ΥΠΕΞ:

Κι‘ αυτό, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του έχουν ενημερωθεί λεπτομερέστατα για τις ξεκάθαρες θέσεις που έχει η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση. Εάν, βέβαια, η ΝΔ θέλει να κάνει αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου, χρησιμοποιώντας ως «επιχείρημά» της, τις δηλώσεις πρωθυπουργού άλλης χώρας -στην προκειμένη της πΓΔΜ- και όχι του Ελληνα πρωθυπουργού και του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, είναι δική της υπόθεση. Ετσι, όμως, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το μέγεθος της ανευθυνότητάς της στον χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Αλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πρωτοκλασάτο στέλεχός της δήλωνε ότι πιστεύει τον Τούρκο πρόεδρο, κ.Ταγίπ Ερντογάν και όχι τον Ελληνα πρωθυπουργό, κ.Αλέξη Τσίπρα. Φαίνεται πως εκεί στην Πειραιώς «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here