Υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Ευρώπη-Politico: Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται ότι έσπασε το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται

Υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Ευρώπη. Μπορεί τα ελληνικά ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τον Μητσοτάκη και τις προκλητικές βόλτες του στην Πάρνηθα, εν μέσω εκατόμβης νεκρών, όμως τα ευρωπαικά ΜΜΕ σώζουν την χαμένη τιμή της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Ο κ. Μητσοτάκη έγινε θέμα στο Politico την στιγμή που εδώ τα ταϊσμένα κανάλια, σφυρίζουν αδιάφορα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων για το lockdown που θέσπισε η ίδια η κυβέρνησή του κι ενώ τα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάζουν αύξηση στη χώρα»αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο της και συνεχίζει:

«Την Τρίτη, φωτογραφίες του Μητσοτάκη και της συζύγου του, δημοσιεύθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ και τα social media και παρουσιάζουν το ζευγάρι να κάνει ποδηλασία σε δάσος της Πάρνηθας, το οποίο απέχει περίπου μιάμιση ώρα από την οικία τους με αυτοκίνητο.

Οι εικόνες δείχνουν επίσης το ζευγάρι να ποζάρει για φωτογραφίες με ορισμένους περαστικούς, που δεν φορούσαν μάσκα και επίσης δεν σέβονταν τους κανόνες διατήρησης αποστάσεων.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες της χώρας επιτρέπεται να φύγουν από τα σπίτια τους μόνο για να μεταβούν στις δουλειές τους, να ψωνίσουν τα απαραίτητα, να επισκεφθούν τον γιατρό ή να ασκηθούν κοντά στις οικίες τους με όχι περισσότερα από τρία άτομα για παρέα.

Για τους παραβάτες προβλέπεται πρόστιμο ύψους 300 ευρώ και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αστυνομία ανακοίνωσε περισσότερες από 3.000 παραβάσεις.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις, την ώρα που το νέο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα, με περισσότερα από 2.000 κρούσματα κορονοϊού την ημέρα και τα νοσοκομεία να λειτουργούν στο «κόκκινο»»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here