Υπάρχει εξήγηση δραματική για τον «τρελό» που τραβούσε βίντεο μέχρι τέλους

Το Euronews είχε μια σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία και τη μεταφέρουμε, καθώς πολλοί είδαμε το βίντεο ενός «τρελού» που κινηματογραφούσε τη φωτιά ενώ αυτή πλησίαζε το σπίτι του και το γατί του. Στο τέλος το θερμικο κύμα τον προλαβαίνει και το κινητό καταγράφει φλογες. Δεν ξέραμε αν έζησε ή αν τραυματίστηκε σοβαρά. Άλλοι γράψαμε ότι είχε πάει  να σώσει το γατί του, άλλοι ότι δεν είχε αντιληφθεί τη φωτιά, άλλοι ότι δεν είχε καμία συναίσθηση του κινδύνου και «δεν ήταν με τα καλά του». Μάθαμε οτι μάλλον έζησε κι εκείνος και το γατί αλλά μέναμε με την απορία «γιατί τραβούσε βίντεο» όταν καιγόταν το σπιτι του.

Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αυτός όχι μόνον δεν ήταν τρελός, αλλά φρόντισε μέχρι τέλους όσους αισθανόταν την  υποχρέωση να φροντίσει. Και η μαρτυρία του δείχνει πόσο εφιαλτικά γοργή είναι η άτιμη η φωτιά….

Ο Κωνσταντίνος Γκίκας, στο Νέο Βουτζά,  είχε να φροντίσει 3 παιδάκια (ηλικίας 3, 5 και  7  ετών), τη σύζυγό του, τον υπέργηρο  πατέρα του και ίσως τρία γατάκια.  «Έδιωξε» στο ΙΧ τη σύζυγό του με τα τρία παιδιά και έμεινε με τον 87χρονο πατέρα του, για να μην τον εγκαταλείψει….

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η φωτιά πλησίαζε πολύ και είδε τρία γατάκια (δεν ξέρουμε αν ήταν δικά του ή απλά τα είδε έξω, εκτεθειμένα). Βγήκε από το σπίτι για να μαζέψει τα γατιά. Έβαλε μέσα τα δύο αλλά το τρίτο έφευγε και καθώς πήγε να το πιάσει, το ρεύμα σφάλισε την πόρτα και ο άνθρωπος κλείστηκε απ΄έξω. Αναζητώντας άλλη είσοδο παράλληλα κινηματογραφούσε την φωτιά, αλλά πλέον  δεν πίστευε στα μάτια του, πόσο γρήγορα είχε πλησιάσει το σπίτι. Ήταν  τόσο αστραπιαία η πυρκαγιά που τον αιφνιδίασε. Τελικά πρόλαβε να μαζέψει και το τελευταίο γατί και να τρυπώσει πάλι στο σπίτι, μένοντας με τον ηλικιωμένο πατέρα του μέχρι να προσπεράσει η πυρκαγιά το σπίτι -τα σπίτια που δεν έχουν ξύλινη σκεπή είναι πιο ασφαλή από τον έξω χώρο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here