Χρυσόγονος: Παιδική χαρά θα ήταν η Αργεντινή σε περίπτωση Grexit

«Παιδική χαρά θα ήταν οι εικόνες από την Αργεντινή του 2001 σε σχέση με αυτά που θα συνέβαιναν στην Ελλάδα σε περίπτωση Grexit» εκτιμά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας σήμερα Πέμπτη στο Mega τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών και προέκρινε την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Οπως είπε «δεν θα ωφελούσε να πάμε άμεσα σε εκλογές. Αντίθετα θα έπρεπε να πάνε προς τα πίσω ώστε να έχουμε διασφαλίσει ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε».

Σχετικά με τους «αντάρτες» του  ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσόγονος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός, τονίζοντας ότι «η αρνητική ψήφος δεν έχει νόημα χωρίς αντιπρόταση και δυστυχώς όσες αντιπροτάσεις έχουν γίνει είναι καταστροφικές εδώ που έχουμε φτάσει».

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπορείτε να μας πείτε, αγπαητέ ευρωβουλευτά της Αριστεράς, με τις προφητικές ιδιότητες, αν προβλέπεται έξοδος οποιασδήποτε χώρας από την ευρωζ’ώνη, σύμφωνα με την καταστατική συνθήκη; Αργήσατε βέβαια, την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα έπρεπε να το διατυπώνατε τις προφητείες σας. Αλλά έστω και τώρα, είσθε άξιος Αριστερός, Αριστερότατος. Πόση ακριβως έιναι η αποζημίωση του ευρωβουλευτή, μας θυμίζετε, παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here