Χωρίς δελτίο ειδήσεων το Μέγκα τη Δευτέρα λόγω απεργίας της ΕΣΗΕΑ

Δεν μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα στις 8 λόγω της εξάωρης στάσης εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6 το απόγευμα ;eως τις 12 τα μεσ;aνυχτα.  

Είναι η πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μας, που πραγματοποιείται απεργία δημοσιογράφων αποκλειστικά στο MEGA.  Οι δημοσιογράφοι αντιδρούν στις μειώσεις των μισθών τους.  Πρόσφατα η ιδιοκτησία του σταθμού ζήτησε από τους εργαζόμενους να συναινέσουν σε νέες μειώσεις 20% στους ήδη κουτσουρεμένους μισθούς. Η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και του συνδικάτου των τεχνικών ήταν ακαριαία. Οι ενώσεις κήρυξαν απεργία και το MEGA έμεινε χωρίς δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες έγινε και έφοδος της επιθεώρησης εργασίας στο κανάλι.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Η.Ε.Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 24.00 της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου 2015 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGΑ» και στην ιστοσελίδα “megatv.com”, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις επαπειλούμενες νέες μειώσεις των αποδοχών τους, με αίτημα να μην υπάρξει καμία μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here