Με Ειδικό Δικαστήριο απειλεί τον Βαρουφάκη ο Άδωνις

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

Σε μια καταφανή επίδειξη πολιτικής χυδαιότητας και μικροκομματικού ρεβανσισμού, ο συχνά εκτός γραμμής, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και απειλεί στα στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, εάν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα.

 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στο Μέγκα, πως αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

«Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης «εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι εγώ, ως ΝΔ, ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του κ. Βαρουφάκη και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.», πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here