Επεισόδιο στον «αέρα» της ΕΡΤ: Χυδαία επίθεση Κεφαλογιάννη σε Σκουρλέτη (βίντεο)

Με μια πρωτοφανή, άκρως προσβλητική συμπεριφορά και με χυδαιολογίες σε προσωπικό επίπεδο, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκπομπής της ΕΡΤ! Το επεισόδιο οξύνθηκε τόσο πολύ με τον κ. Σκουρλέτη να αποχωρεί από το στούντιο και τον κ. Κεφαλογιάννη να συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου-συντονιστή Πάνου Χαρίτου να τον επαναφέρει στην τάξη

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «εξυπνάδες και ψέματα» του κ. Κεφαλογιάννη κι εκείνος κουνώντας το χέρι του απάντησε πως σηκώνει το γάντι και πρόσθεσε πως «επειδή δεν έχει το τσαγανό του βάζει ένα στοίχημα: εάν αποδειχθεί ότι λέει ψέματα εκείνος θα παραιτηθεί ενώ ο. κ. Σκουρλέτης ως ανόητος δεν θα παραιτηθεί».

Φανερά εκνευρισμένος τότε ο Πάνος Σκουρλέτης του ζήτησε να σταματήσει κι εκείνος αποκάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  «ψεύτες κι απατεώνες πολιτικούς».

Ο Πάνος Χάριτος προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να κρατηθεί ένα επίπεδο στη συζήτηση για να μην τιναχθεί στον αέρα η εκπομπή.

Η χυδαιότητα να σταματήσει, η βαρβαρότητα της κριτικής σας συμβαδίζει με τη προσωπική σας χυδαιότητα», είστε «χυδαίος, άσχετος κι αδαής» είπε με ένταση στον κ. Κεφαλογιάννη ο κ. Σκουρλέτης  για να του απαντήσε εκείνος: «Εγώ έχω τελειώσει το London School of Economics. Δεν ξέρω τι σκατά έχετε κάνει εσείς»…

Όταν μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης σηκώθηκε να φύγει, ο κ. Κεφαλογιάννης του είπε κι έκανε με το χέρι του την κίνηση άντε στο καλό, δεν αντέχετε τη κριτική», , ενώ ο δημοσιογράφο κ. Χαρίτος να του λέει ότι δεν είναι υπεύθυνος για να διώχνει κανέναν από εκεί μέσα και διέκοψε αμέσως για διαφημίσεις.

Από την εκπομπή αποχώρησε επίσης κι ένας τεχνικός της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τους παρισταμένους  τότε έγιναν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ο κ. Κεφαλογιάννης επιτέθηκε κατά του τεχνικού κατηγορώντας ότι είχε ανοικτή τη κάμερα και κατέγραφε όσα γίνονταν

Η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε τη συμπαράσταση της στον τεχνικό, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Μανώλη Κεφαλογιάννη του είπε «εσένα δεν σε παίρνει να μιλάς». Ζήτησε από τον Πάνο Χαρίτο να ακυρώσει την εκπομπή και από τον βουλευτή της ΝΔ να αποχωρήσει κι αυτός. Ο Θάνος Πετράκος από την πλευρά του έκανε λόγο για τραμπουκισμούς εκτός κάμερας. Τελικά, ο Πάνος Χάριτος έδωσε τέλος στο περιστατικό λέγοντας «επειδή ο κ. Κεφαλογιάννης δεν ζητάει συγνώμη γι’ αυτά που έγιναν, ζητάω εγώ από το κοινό».

Το περίεργο είναι ότι η εκπομπή, μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό συνεχίσθηκε κανονικά, καθώς ούτε οι άλλοι δύο που κατήγγειλαν τις χυδαιότητες,  αποχώρησαν από αυτήν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here