Ξέσπασμα Εσιέν κατά Γκανέζων δημοσιογράφων: «Γαμ… ηλίθιοι, γελοίοι»

Ο Μάικλ Εσιέν απασχολεί για την ώρα την επικαιρότητα περισσότερο με εξωαγωνιστικά θέματα παρά με τις επιδόσεις του στο γήπεδο. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού δεν πρόλαβε να ηρεμήσει από την έκταση που πήρε το ζήτημα της νυχτερινής εξόδου του πριν από λίγες ημέρες και ο έλεγχος σε αλκοτέστ στον οποίο υποβλήθηκε, όπου πιάστηκε να έχει υπερβεί τα φυσιολογικά όρια και δέχτηκε νέο «χτύπημα», αυτή τη φορά από συμπατριώτες του.

Η ιστοσελίδα «Ghanasoccer» δημοσίευσε φωτογραφία με τον Εσιέν στην μπάρα ενός νυχτερινού μαγιαζιού και απέναντί του μια όμορφη μπαργούμαν και ρεπορτάζ τίτλο «αποκλειστικό: Ο Γκανέζος αστέρας Μάικλ Εσιέν φημολογείται ότι βρήκε την εκθαμβωτική νέα κοπέλα του στην Ελλάδα».

Η «απάντηση» του θυμωμένου 32χρονου ποδοσφαιριστή, ήταν άμεση και ήρθε μέσω του λογαριασμού του στο instagram. Ο Εσιέν επιτέθηκε φραστικά σε Γκανέζους δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν τη φωτογραφία του σε μπαρ του Περιστερίου, παρέα με μια όμορφη κοπέλα, γράφοντας το εξής:

«Κοιτάς τη δουλειά σου και ξαφνικά βλέπεις ένα αποκαλούμενο ghanasoccer να γράφει ηλίθια πράγματα για σένα, νομίζοντας ότι έχουν αποκλειστικές πληροφορίες. Γαμ…. ηλίθιοι δείτε τις πληροφορίες σας και γίνεται επαγγελματίες πριν γράψετε ηλίθια πράγματα για άλλους. Γελοίοι».

Δείτε το ποστ του Εσιέν:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here