Ξενοφοβική και ακροδεξιάς κοπής, ανάρτηση Βρούτση κατά προσφύγων-μεταναστών: Οχι ΑΚΜΑ σε οποιοδήποτε χωρίς στοιχεία-Η Ελλάδα δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι»

Με μιά ανάρτηση, επίδειξη πυγμής, ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, καταφέρνει να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας, τα ρατσιστικά του κίνητρα και την ακροδεξιά ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτάκης όσον αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Εξηγώντας με υπερηφάνεια γιατί ανακάλεσε την πρόσφατη υπουργική απόφαση που διευκόλυνε την παροχή ΑΜΚΑ σε μετανάστες, αιτούντες άσυλο και ασυνόδευτα ανήλικα, αναφέρει επί λέξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στο twitter:

Λιγες μέρες πριν τίς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εγκύκλιο διάτρητη & αντίθετη στο νόμο που παρείχε ΑΜΚΑ με αυθαίρετο τρόπο στους κατοίκους τρίτων χωρών!Οι ίδιες οι υπηρεσίες του Υπ Εργασιας ηταν αντίθετες & διαφωνούσαν!

Την κατήργησα αμεσως! Η Χώρα μας δεν ειναι ξέφραγο αμπέλι!

Ιδια ανάρτηση και στο facebook:

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εγκύκλιο διάτρητη & αντίθετη στο νόμο που παρείχε ΑΜΚΑ σε οποιοδήποτε…χωρίς κανένα στοιχειο!

Την ακύρωσα αμεσως! Η Ελλάδα δεν ειναι ξέφραγο αμπέλι!

 

Βέβαια δεν περνά από το μυαλό του κ. Βρούτση ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν συνήθως χαρτιά, άρα και στοιχεία επίσημα και ατράνταχτα;

Δεν του περνά από το μυαλό ότι το θέμα αφορά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παιδιά που πρέπει να απολαμβάνουν τα προνόμια του κοινωνικού κράτους και ταυτόχρονα να συνεισφέρουν και στην κοινωνική ασφάλιση, εφόσον εργάζονται;

Δεν του περνά από το μυαλό ότι εξυπηρετείται η ομαλή ένταξη των ανθρώπων αυτών;

Προφανώς και του περνούν όλα αυτά από το μυαλό. Ομως αυτό που θεωρεί ως πρωτεύον ζήτημα, είναι να κλείσει το μάτι στα ξενοφοβικά στρώματα στέλνοντας μήνυμα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα ακολουθήσει και θα εφαρμόσει την ακροδεξιά ατζέντα που υποσχέθηκε στο προσφυγικό-μεταναστευτικό.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here