Ξενοδόχος Αναβύσσου είπε-ξείπε (;) ότι του ζήτησαν μίζα για να μην κατεδαφίσουν το αυθαίρετό του στην παραλία

Κατά την  κατεδάφιση αυθαίρετης προέκτασης ξενοδοχειακών  εγκαταστάσεων  στον αιγιαλό της Αναβύσσου, ο ξενοδόχος κατήγγειλε οτι  του ζήτησαν μίζα για να μην προχωρήσει η κατεδάφιση. Πρόκειται για αυθαίρετα κτίσματα και κιόσκια περί τα 100 τ.μ. πάνω στον αιγιαλό.

Anavissos5

Οι εγκαταστάσεις κατεδαφίστηκαν σημερα, και ο  ιδιοκτήτης επανέλαβε τον ισχυρισμό του για εκβιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε καταγγείλει στις 21 Αυγούστου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων (που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και καταγγελίες για δωροδοκίες στο δημόσιο),  ότι είχε δεχθεί εκβιαστική πρόταση να δώσει μίζα προκειμένου να μην προχωρήσει η κατεδάφιση. Ωστόσο, δεν υπέγραψε την καταγγελία του και η έρευνα δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Μετά την έναρξη της κατεδάφισης,   η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων επικοινώνησε μαζί του εκ νέου και ο επιχειρηματίας ερωτήθηκε αν επιθυμεί να υπογράψει τελικά την καταγγελία προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα ή όχι. Απάντησε  ότι προτίθεται να την  υπογράψει αύριο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here