Ξεκατίνιασμα «καθηγητών» και δημοσιογράφων, «κάφρος» ο κόσμος, βλαμμένος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Τραγικά χαμηλό επίπεδο με άτομα που δηλώνουν καθηγητές και θέωρουν εαυτούς άξιους για να έχουν εξουσία στα χέρια τους και φυσικά όλους τους υπολοιπους από κάφρους μέχρι τενεκεδες. (Βέβαια το επιπεδο εκφοράς λόγου το κατεβάζουν δυναμικά έτι παρακάτω έως τον πάτο τα βαθύτατα μονολογικά και απαξιωτικά, απολυτως εγωπαθή  αντι-κοινωνικά «sosial» media του διαδικτύου)

Αφορμή, η παρομοιωση απο τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, το Σωτηρη Καψώχα, των επιχειρημάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιχειρηματολογία του θεωρητικού του φασισμού Σέρτζιο Πανούντσιο που ειχε αναλώσει τα περισσότερα χρονια της μάλλον συντομης ζωής του στα συνδικαλιστικά και εργατικά θέματα και ο οποιος εντάχθηκε κανονικά στο εθνικοσοσιαλιστικό κομμα το 1924, σε ηλικια 34 ετών.  Είχε διαφωνήσει με τους διωγμους των Εβραιων και οραματιζόταν ένα εργατικο και συνδικαλιστικο κινημα που να δίνει την εξουσία στον εργάτη, πλην ομως οπως και άλλοι θεωρητικοί της εποχής του, ειδαν τον εθνικισμό σαν μέσο να «ενεργοποιήσουν τον εργάτη» και έτσι ουσιαστικά απορροφήθηκε και στήριξε τον εθνοσοσιαλισμο του Μουσολινι.

 

Πέσανε όλοι  πάντως «να φάνε» τον Καψώχα και εμφανισθηκε με ανάρτησή του ενας διορισμενος απο την ΝΔ πρόεδρος στο ΔΣ της  ΝΕΡΙΤ  χημικός μηχανικός, ο Γιώργος Προκοπάκης, τον οποίο αναφέρουν ως καθηγητη, ο οποιος διδάσκει με την ανάρτησή του πώς να ευτελίζεις εαυτόν και αλλήλους:

Ο βλαμμένος του φασισμού

Ο υποτίθεται δημοσιογράφος κ. Καψώχας είπε στην ΕΡΤ απίστευτες ανοησίες απευθυνόμενος στους κάφρους. Η Ακριβοπούλου βέβαια τον άκουγε με ανοιχτό το στόμα. Όταν ειναι στα καλά του ο προϊστάμενός του, ας έχει υπ’ όψιν τα ακόλουθα. Και η διοίκηση βέβαια, η αριστερή ξεσποριασμένη μπάμια ο Λεοντής και ο αστείος τροχονόμος Κωστόπουλος. Έχουμε και λέμε:

Ο Καψώχας είπε πως ακούγοντας τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ νόμιζε ότι άκουγε τον θεωρητικό του φασισμού Σέρτζιο Πανούντσιο. Ο Σέρτζιο όμως ήταν αριστερός, θεωρητικός του μαρξισμού, θεωρητικός του συνδικαλισμού ο οποίος πρέσβευε πως ο συνδικαλισμός ήταν η μετουσίωση της μαρξιστικής θεωρίας. Όπως ο ίδιος ο Μουσολίνι και πολλοί άλλοι του φασισμού ήταν αριστεροί – καλή ώρα όπως ο Καψώχας και ο Καλογήρου – και έφτιαξαν το φασιστικό κίνημα. Το γύρισαν στον ολοκληρωτισμό, καλή ώρα όπως ο Καψώχας και ο Καλογήρου. Όλοι αυτοί πέρασαν και από μια περίοδο κριτικής του γραφειοκρατικού καθεστώτος της Σοβιετίας.

Τι είναι ποτέ δυνατόν να είπε ο Μητσοτάκης το οποίο να έχει σχέση με τη μούρλια του Σέρτζιο για τη συνδικαλιστική οργάνωση των μαζών; Προφανώς σε άλλο πλανήτη βρισκόταν ο απατεώνας της δημοσιογραφίας. Ο βλαξ έχει ακούσει το όνομα Πανούντσιο ως θεωρητικό του φασισμού. Ανόητε αν ανοίξεις κείμενά του τις ανοησίες των συνδικαλιστών πατέρων θα βρεις. Αυτών ντε των αριστερών σαν και σένα.

Ας το πούμε άλλη μια φορά για τους φορείς του ολοκληρωτισμού στην κυβέρνηση και στα χαμαιτυπεία της: ειδικά τον ιταλικό φασισμό τον έφτιαξαν αριστεροί, όπως τόσοι στην κυβέρνηση σήμερα την έχουν δει στον ολοκληρωτισμό. Οι θεωρητικοί του σχεδόν όλοι είχαν καθένας τους περισσότερα χρόνια στο αριστερό κίνημα από όλους τους παπάντζες της συριζαίικης αριστεράς. Η δε οργανωμένη (και μετά την πορεία στη Ρώμη) αριστερά έβλεπε με συμπάθεια και ενδιαφέρον τον Μουσολίνι – καλή ώρα όπως βλέπει ο Καψώχας τον Καμμένο – για καμιά δεκαριά χρόνια.

Εν ολίγοις, ο Καψώχας είναι ένας απατεώνας της πληροφόρησης. Δεν έχει ιδέαν για τι πράγμα μιλάει. Αμόρφωτος ντενεκές που πουλάει αριστερή μούρη σε αριστερούς ηλίθιους. «Τι λες ρε παιδάκι μου, ξέρει τους θεωρητικούς του φασισμού!» Την τύφλα του ο ντενεκές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here