Βρίζουν το χαροκαμμένο πατέρα επειδή ξαναπαντρεύεται

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ένας νέος άνθρωπος που χτυπήθηκε άσχημα απο τη μοιρα οταν σε 3 δευτερόλεπτα έχασε γυναίκα και παιδί στο  τρομερό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική οδό, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται. Τα social media  ομως είναι γνωστά για τον τραμπουκισμό τους και ο άνθρωπος αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση με την οποια έλεγε έμμεσα  οτι προσπαθεί να ξαναξεκινήσει τη ζωή του απο την αρχή.

Είκοσι μήνες πέρασαν από το φρικτό τροχαίο, απο τη μέρα που ανυποψίαστος σταμάτησε δυο λεπτά να πάει στην τουαλέτα και αφησε στο παρκαρισμένο νομιμα ΙΧ του γυναίκα, παιδί και ένα σκυλάκι. Βγήκε έντρομος όταν ακουσε τον τρομακτικό θόρυβο και είδε το ΙΧ κομμάτια και συντρίμμια τους τοιχους του οικήματος και έψαχνε να βρει εστω ένα ιχνος απο τους αγαπημένους του. Ομως μέσα σε αυτους τους 20 μήνες σαν άνθρωπος, γνώρισε μια νέα γυναίκα που ειχε κι αυτή μια βαριά συναισθηματική κληρονομια και συνδέθηκε μαζί της. Είναι μια δημοτική συμβουλος απο τα Μέγαρα που χώρισε απο το μνηστηρα της μετα απο σχέση 8 ετών και εκεινος δυστυχώς αυτοκτονησε επειδή την αγαπουσε ακόμα.

Ο Ποτμάνογλου, που ειναι και θεοσεβουμενος, όταν η σύντροφός του έμεινε εγκυος, αποφάσισε ότι ο γάμος ηταν μονοδρομος. Ομως ο κόσμος δεν το ειδε έτσι. Επειδή ειχε συμμετάσχει το πένθος του, έκρινε πως ο Ποτμάνογλου δεν πένθησε αρκετά…. Του έγραψαν απιστευτα σχόλια στην αναρτησή του και ο άνθρωπος αναγκάστηκε να την διαγράψει.

Ομως δεν ειναι όλοι ίδιοι σε αυτο τον κόσμο. Ορισμένοι πιστεύουμε ότι ακομα κι όταν συμμετέχεις στο πένθος ενός ανθρώπου, δεν αποκτάς δικαιώματα στο υπολοιπο της ζωής του ούτε υπάρχει κάποιος πενθομετρητης που να ικανοποιεί τις ανάγκες του FB  και του περίφημου  μέσου Ελληνα. Απεναντίας θεωρούμε ότι ο μέσος Έλληνας ακομα κι αν έβρισκε «πρόωρη» τη νέα ζωή που παλεύει να ξεκινήσει ο Ποτμάνογλου, θα σώπαινε διακριτικά και δεν θα έβριζε, παρά θα αναλογιζόταν σεμνά τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του χαροκαμμένου πατέρα, αν θα αυτοκτονουσε, αν θα κλεινόταν σε μοναστήρι ή αν δειλα-δειλά θα προσπαθούσε να αναπνεύσει και να πείσει τον εαυτο του ότι η ζωη συνεχίζεται όπως μπορεί ο καθένας…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here