Βρέθηκε η βαλίτσα με την 8χρονη – Δάκρυσαν οι πυροσβέστες

Εντοπίστηκε η σορός ενός ακόμη θύματος του μανιακού δολοφόνου της Κύπρου που σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο κοριτσάκια -ή πάντως αυτά είναι τα εγκλήματα που ομολόγησε ο 35χρονος, χωρίς να είναι κανένας βέβαιος ότι δεν υπάρχουν άλλα.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι μόλις ο δύτης επιβεβαίωσε την ύπαρξη βαλίτσας στο βυθό της Κοκκινης Λίμνης την περασμένη Κυριακή, «αμέσως ρωτήσαμε περίπου το μέγεθός της και όταν μας είπε περίπου 50 εκατοστά, αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για παιδί».

Ο κ. Τράγκολας συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει.

«Κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε αυτό το έργο», κατέληξε ο κ. Τράγκολας.

Πρόκειται τελικά για την 8χρονη Ελενα, κόρη της Ρουμανας Λίβια Μπουνέα που δολοφονήθηκε απο τον κύπριο στρατιωτικό όπως και άλλες τέσσερις γυναίκας και ένα 6χρονο κοριτσάκι. Στην ίδια λίμνη εντοπιστηκαν άλλες δύο βαλίτσες με σορούς και οι έρευνες συνεχίζονται. Η σορός της 6χρονης Φιλιππινέζας δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here