Βρέθηκαν τα ρούχα και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια

Όπως αναφέρει η εφημερίδα  «Δημοκρατική» της Ρόδου, χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος κατηγορούμενος, δύτες του Λιμενικού Σώματος βρήκαν κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της φοιτήτριας, τα ρούχα που φορούσε -πλην του εσωρούχου της- και το επίμαχο  ηλεκτρικό σίδερο. Το ηλεκτρικό σίδερο  χρησιμοποιήθηκε (άγνωστο απο ποιον εκ των δυο) για να της επιφέρει  τραύμα στο κεφάλι,  στο εξοχικό του ‘Ελληνα κατηγορούμενου.

Στο σίδερο πάντως λογω της πολυήμερης έκθεσής του στο νερό, δύσκολα θα βρεθουν αποτυπώματα

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της φοιτήτριας

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της άτυχης κοπέλας, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άλλα.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πιθανότατα ακόμη ένας λογαριασμός της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται να χρησιμοποιούσε.

Η φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ

 

Στη φωτογραφία απο κάμερα, φαίνεται η άτυχη κοπέλα λίγες ώρες πριν απο το φόνο της, όταν βγήκε απο το σπίτι της και συναντήθηκε με τον 19χρονο αλβανικης καταγωγής, προτού συναντηθουν με τον ηλικιας 21 ετών Έλληνα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here